İlluminati'den son yazı: Eminem vs İlluminati Yeni yazı alert: Genom projesi..

1 Ağustos 2011 Pazartesi

Eminem vs İlluminati

Evet gençler,ilk uzun soluklu yazıma hoşgeldiniz.Öncelikle bu yazı da bir çok araştırma ve kliplerden örnekler bulacaksınız bunları elimden geldiğince çevirmeye çalıştım,yardım etmek isteyen panpalar varsa bundan sonra ki yazılar da yardımlarını beklerim.Yazıya başlamadan önce ekşici sığırların buraya gelip ''bu kadar saçma şey olur mu yeahhh'' diyeceklerini biliyorum ama iki kelime birşey öğrenmeleri sevindiriyor gençler beni.Biraz sözlüklere bakalım neler demiş yüce aydınlarımız..

Resimlerin üzerine tıklayın büyüsün,açılsın.

Katy Perry'nin E.T şarkısı yorumlayan Selinsu;


Bu ikisi neyse bunlarda umut var ama şu son resimdeki arkadaşta ufacık bile bir umut yok.


Sen bu yazıyı hangi kafayla yazdın bilmiyorum ama umut denen birşey yok sende neden diye sorarsan,ulan farklı DNA'nın neresi övünülecek birşey hadi anladım klibin yarısı uzaylılarla seks üzerine sürüyle sübliminal mesaj ile dolu sen bunun neresini beğeniyorsun güzel kardeşim neresini ?

Tabi bunlar bir kaçı bu yazı da Eminem'e değineceğim,ama bunları söylemeden göstermeden duramadım.Aklını başına al güzel kardeşim adamın asabını bozma.

Biz Eminem'den başlayalım güzel kardeşlerim,Eminem (Marshall Bruce Mathers),onların tarafında olup birşeyler kafasın da netleşince ayrılan ve bizi son albümüyle bilinçlendiren ünlü rap yıldızıdır ehehe.Neyse nerde doğduğunu kaç yaşında olduğunu anlatmaya gerek yok Eminem'de ki değişime gelelim.

Eminem'den Slim Shady olmasını istediler ve Eminem'de kötü yaşadığı hayattan kurtulmak için onların olmasını istediği Slim Shady oldu,diğer sanatçılar gibi para ve şöhret için onların istediği kişi oldu,tabi ki o zamanlardan tahmin bile edemiyordu hayatının bu kadar kötü olacağını,özellikle kızı Halie'ye bakmak zorundaydı zaten kızına olan sevgisini neredeyse tüm şarkılar da gösteriyor.Eminem'i Slim Shady yapanlardan biri de Dr.Dre Eminem her fırsatta Dre'ye saygı duyduğunu belirtse de onu bu bataklığın içine sokanlardan biri Dr.Dre'dir.Eminem 99'da albümü çıktıktan sonra 2004'e kadar hep onların istediği şarkılarla gitti ama Eminem-Mosh isimli şarkısın da Bush'u hedef alarak birşeylerin farkında olduğunun haberini veriyordu.

Mosh isimli şarkının klip analizine başlayalım;Eminem nasıl başlıyor klibe bakalım,resimler için özür dilerim klip her yerden kaldırıldığı için iyi bir kalite de bulmak çok zordu.

9/11 ile başlıyor Eminem klibe


Bu resmi bilmeyenler için anlatalım,Bush 11 Eylül saldırılarının olduğu gün aynı bu pozu veriyordu şekildeki gibi;



Bak ne diyor yukarıda.11 Eylül olayı zaten başlı başına bir ritüel ve düzmece 2 tane uçak Dünya'da ki en büyük teknolojiye sahip ülkeye gizlice girerek en önemli iki tane gökdeleni yıkacak ha dünya bu kadar tozpembe mi kardeşim.Bak bir abi olaydan sonra ne demiş:

- Bu saldırıyı yapmak isteyecek dünya üzerinde binlerce örgüt bulabilirsiniz ama bu saldırıyı yapabilecek bir örgüt bulamazsınız.

Şimdi koyacağım resme dikkat sanırsam gözün ne anlama geldiğini söylememe gerek yok ha ? Bu parayı kimin kontrol ettiğini söylüyor sizce Eminem ?


Eminem klipte örgütlenmemiz gerektiğini uyarıp duruyor,kendine bir ordu oluşturmaya çalışıyor Eminem klipte.Bak sonunda noluyor Eminem Bush'u alt ediyor ve kendi ordusunu kuruyor.Tabi klip daha farklıydı 2 Kasım Salı günü oy kullanın diyordu ama Bush seçimleri kazanınca sonu değiştirilerek Bush'un konuşmasının basılmasıyla bitirildi.Sikkolar daha o zamandan Eminem örgütlenmeyi söylüyor bize karşı.Bu klibi izlerseniz dediklerimi daha iyi anlarsınız.

Eminem bu klibi yaptıktan sonra tesadüfe bakın ki inanılmaz bir bunalıma girmeye başladı ve 3-4 senelik bir duraklama dönemine girdi,hakkında bir çok asılsız haber çıktı,intihar edecek vb. şeyler.Esasında Eminem tam bir ruhsal çöküntü içindeydi o Slim Shady'den kurtulmaya çalışıyordu ve bunu her yolla deniyordu.Bir çok sanatçı gibi bunalıma giren Eminem bunlardan kurtuluyordu.Bundan kurtulamayan ve 27 yaş rastlantısıyla ölen Amy Winehouse'un ailesi kızlarının öldürüldüğünü düşünüyor bu olayı araştıracağım özellikle ''overdose'' olması insanın kafasını bir hayli karıştırıyor neyse biz Eminem'e devam edelim.Esasında Eminem'in ayrılmak istemesinin nedeni kendine biçilen Slim Shady rolünün ne kadar kötü ve pislik bir karakter olduğunu görmesinden kaynaklanıyor,bir çok şarkısında bu karakteri kötüler Eminem.

Bakalım Eminem-Say Goodbye to Hollywood şarkısında neler diyor;

''Şimdi ki olduğum yere gelebileceğimi hiç hayal etmedim.Bu isteyebileceğimden daha fazlası.''
''Eğer eskiye dönebilseydim asla RAP yapmazdım,ruhumu şeytana sattım ve onu geri alamayacağım.''

İşte Eminem öyle popüler bir hale gelmişti ki ayrılması imkansız hale gelmişti,esasında Slim Shady dememiz daha doğru olur.Üst kademede ki insanlar onu resmen bir kuklaya çevirmişti.Esasında Eminem'in bu 3 yıl bırakmasının bir sebebi daha var ''Like Toy Soldiers'' şarkısındaki gibi öldürülen arkadaşı Proof'u onların öldürdüğünü adı gibi biliyordu ama söyleyemiyordu,Sözde Proof bir kulüp sahibi tarafından bir oyunda çıkan tartışmadan sonra vurulmuştu ama Eminem bunun böyle birşey olmadığını çok iyi biliyordu,ona o şarkıyı ve klibi yaptıran kişilerin bunu yaptığını adı gibi biliyordu ve bir çok yerde Proof'un öldürülme sebebinin kendisi olduğunu söylüyordu.Aşağıdaki görüntüye dikkat klip Proof öldürülmeden 2 sene önce çekilmiştir.


Ve klibin sonunda çıkan resme bakalım sizce kim ?


Tesadüfe bak tesadüfe TUPAC SHAKUR,bu adamın ismini iyi tutun bu adam kimsenin götünü yemeyeceği şeyler yaptı bu örgüte karşı gerektiğinde savaştı gerektiğin sonuna kadar sövdü ama ortadan kaldırmayı başardılar,Michael Jackson örneğin de olduğu gibi,Michael Jackson demişken 2004'teki albümde Slim Shady'e hep dalga geçmesini istediler Michael Jackson ile hatta bu yüzden bir çok kişiden tepki gördü Eminem ancak sonradan özür dilemişti.Şu an Tupac kadar MJ kadar fazla sesi çıkan tek isim Eminem.

Eminem son albümü değişimi yaşadığı albümdeki ''Going Through Changes'' şarkısın da bazı şeylerden bahsediyor.Şarkı da Ozzy Osbourne ile düette var enteller dinler sevinir belki ehehe.

''Proof'un kafayı yediğini söylüyorlar,dostum sadece çıktı ve mahvoldu.Bu onun yapacağı birşey değildi,kimseyi vurmazdı,savaşırdı önce.''

Aynen böyle bize önceden gösterdiler öleceğini Eminem'in,11 Eylül saldırılarında olduğu gibi bir de şu kötü örnek var tabi ''Conspiracy Theory''isimli filmde Türkiye'de 7.3 şiddetin de deprem olduğu görülüyordu.Bu adamlar depremden 2 sene önce şiddetine kadar nasıl biliyorlardı peki bu olayı ?Ben bu olayın HAARP'tan kaynaklandığını düşünüyorum,Sikkofield'ın HAARP ile ilgili yazısına göz gezdirmek için.Kimbilir ileride göreceğimiz şeyler gözümüzün önündedir belki ama biz farkedemiyoruz.Bunun tek sebebi de bilinçaltı güzel kardeşim,o çok sevdiğin Katy Perry-Lady Gaga kliplerinde beyninin amına koyuyorlar senin.Sende sonra sözlüğe girip''inanılmaz bir klip herşey uyum içinde yeaahhh'' diyip kendini entel göstermeye çalışıyorsun.

Ve artık yeni albüme gelelim deyim yerindeyse Eminem'in arındığı ve yenilendiği albüm ''RECOVERY''.İlk olarak hardcore olarak sövdüğü 25 To Life şarkısına bakalım tabi bazıları gelip ''yaa kardeşim eski eşine söylüyor bu lafları swh swh'' diyen dingilleri görmezden gelip devam ediyoruz.

No more pain bitch you
Took me for granted took my heart and ran it straight into the planet
Into the dirt I can no longer stand it
Now my respect I demand it
Imma take control of this relationship
Command it, and imma be the boss of you now goddamnit
And what I mean is that I will no longer let you control me

Bakalım ne diyor burada Eminem;

Artık senin yüzünden acı yok kaltak.
Beni hafife aldın,kalbimi aldın ve kaçırdın gezegene doğru,
Pislik içinde buna dayanamazdım.
Talep ettiğim şey saygı.
Bu ilişkiyi kontrol ediyorum,
Senin patronun benim ve beni artık kontrol etmene izin vermeyeceğim.

''Did me a favor although my spirit free you've set''
Türkçe meal:Beni sevdin mi ? ruhum özgür olmasına rağmen.

''Go marry someone else and make em famous
And take away their freedom like you did to me''

Türkçe Meal:Git başkasıyla evlen ve onları ünlü yap.
Bana yaptığın gibi onları da özgürlüğünden uzaklaştır.

Şarkı da öne çıkan yerleri size gösterdim sadece,Eminem'in neredeyse Slim Shady iken tüm şarkılarını yayınlayan MTV artık yayınlamamaya başladı gerçekten çok ilginç,Eminem artık tüm dünyaya duyurmaya başladı bunların pis yüzlerini 2009 MTV ödülleri yeni yeni onlardan ayrılmaya çalışan Eminem'e Lady Gaga'yı yolluyorlar o arada ne diyorsa Eminem,Gulyabani görmüş Adile Naşit'e dönüyor.


He tabi şimdi gelip bana diyeceksin madem bu adam bu işleri bıraktı niye Rihanna ile düet yaptı.Be güzel kardeşim niye olacak Recovery albümüne Rihanna'nın Selinsu ve Berkecanlarını da çekebilmek için onlara da birşeyler anlatmak istediği için sen tabi gene bu açıklamadan tatmin olmadın gel bak sana ne göstericem.

http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&ob=av2e klibe tıkla 1.46-1.54 arasına dikkat et bak,1.52-53 arası ne diyor Eminem ''KILLUMINATI'' he sen buna inanmadın 1.40'a al şarkıyı güzel kardeşim.

You ever love somebody so much
You can barely breathe
When you're with them
You meet
And neither one of you
Even know what hit 'em
Got that warm fuzzy feeling
Yeah them chills
Used to get 'em
''KILLUMINATI''
Now you're getting fucking sick
Of looking at 'em

Bak nereye ekliyor o Killuminatiyi dikkat et,ayrıca normal sözlere de bak bir böyle birşey yok.Şimdi buna da birşey dersen arkana bakmadan siktir git yoksa elimde kalacaksın.

Eminem yaptığı şeyin ona nelerin yaptırıldığını gördü ve çok kötü olduğunu anladı,o eski hali insanları sadece para ve şöhrete özendiriyordu.Eminem öyle akıllı bir şarkıcı ki bence 2009'da çıkan Relapse albümünün en iyi şarkısın da nasıl sesleniyor..Sizce Paul Rodgers'tan Reaching Out'u güzel olsun diye mi ekledi yoksa birşeyler anlatmak istediği için mi ?

Lately I've been hard to reach 
I've been too long on my own 
Everyone has a private world 
Where they can be alone 
Are you calling me, are you trying to get through 
Are you reaching out for me, and I'm reaching out for you 

Türkçe Meal:Son zamanlar da ulaşılmazdım,uzun süredir kendi başımayım,herkesin bir hayatı var,yalnız olabileceği yerlerde,Bana mı sesleniyorsun ? Üstesinden gelmeye mi çalışıyorsun ? Bana el mi uzatıyorsun, ben sana elimi uzatıyorum.

Evet canım geldik en önemli yerlerden birine dur bir suyumu bitireyim orucumuz başlayacak bu yazı bitince.Bakalım Eminem-My Darling şarkısında kim ile konuşuyor neler diyor.



Fakat neler söylüyor böyle Eminem kim ile konuşuyor acaba böyle..Bakın canım arkadaşlarım adam öyle şeyler yaşamış ki sizi uyarıyor birşey için kendinizi feda etmeyin sonuçlarına katlanamazsınız diyor.

Bir de bakalım albüm kapağına Eminem bir yolda yalnız başına yürüyor öteki resimde ise Eminem'in bir ortamda kapalı kaldığını o 2 gökdelenin ise onu izleyenler olduğunu belirtiyor.


Değişimi görelim şimdi de;

SLİM SHADY


Tipe bakar mısın Allah aşkına resmen insanlıktan çıkmış.Şimdi de gerçek EMİNEM'e bakalım..


Değişim ortada söyleyecek fazla birşey yok,peki hatırlarsınız RAIN MAN isimli bir şarkısı vardı Eminem'in 2002 yılında çıkarmıştı bu şarkıyı.Gerçi hizmet eden herkesin bu isimde bir şarkısı var.Recovery albümün de ise bu Rain Man'e karşılık CINDERELLA MAN'i yazdı ve şarkı nasıl başlıyor bak bakalım.

İyi hissediyorum
Tahminimce şanslıyım
bazılarımızın ikinci bir şansı olmaz
Ama ben bunu heba etmeyeceğim

Şarkının ilerisinde ise resmen rezil ediyor adamları Eminem,Eminem'in bugüne kadar yapabildiğin sadece 2Pac   yapabildi.2Pac'in Hail Mary şarkısı da aynen böyle başlıyor du.

Makaveli in this... Killuminati all through your body

Adamlar sizin her yerinizi kontrol ediyor ama siz uyuyorsunuz özellikle o çok güzel klibi müthiş düşünmüş dediğiniz Lady Gaga,Rihanna,Beyonce,Katy Perry,Chris Brown gibi adamlar sizin beyninizi kullanmak için her türlü şeyi yapıyor.Dinlemeyin demiyorum ama gözünüzü açın artık.

Şimdi son olarak Eminem'in Not Afraid klibine gelelim..


Buyrun sizler için upload ettim o kadar şarkıyı sikkolar bir teşekkürü hakettik ehehe Türkçe altyazılı bak bakalım neler diyormuş Eminem,artık bunu da beynini kullanarak sen tart biç neler yaşamış bu adam.Herşeyi devletten bekleme ehehe.Şimdi sözlükçü Selinsular ile Berkecanlar Not Afraid için neler demiş.


Sadece bunu mu anladın amına koyayım ha ? sadece bunu mu anladın ulan sövmeyeyim diyorum da neyse matrix'ten sahnelermiş,superman'de ister misin ?

Bu arkadaşımız da film uzmanı olmuş çıkmış son sözü o söylemiş ehehe.


Of ki ne of sayın arkadaşım umarım bu yazıyı okursun ve fikrini değiştirirsin bundan sonra da bilmediğin konular hakkında yorum yapmazsın.


Yıl olmuş 2011 sence bu adam nerede yaşıyor Abidin ? Sana soruyorum Abidin !


Evet arkadaşlar ilk uzun soluklu yazının sonuna geldik,yazı da hatalarım olabilir olduysa affola,hedefim sadece biraz bilinçlenmeyi sağlamak.Bu siteyi açmama ilham kaynağı olmuş Michael Sikkofield'a yeniden teşekkürler,bundan sonra başka konulara da değinecez,şu ekşici kardeşlerimizde egolarını bir kenara bırakıp insan olmayı ve her görüşe saygı göstermeyi öğrenirlerse ne mutlu bize.

Mutlu akşamlar efenim..





















33 yorum:

  1. Klavyene sağlık Chuck. Devamınıda getir güzel yazıyosun. İstersen 'Alice Madness Returns' oyununada bi bak. Daha oynamadım ama gördüğüm kadarıyla oyun içinde aşırı derecede İlluminati,Masonluk ve Spirutalizm sembolleri var.Ve büyük ihtimalle İlluminati'ye karşı savaşıyoruz.
    Speacial Agent Carmichael ehehe :D

    YanıtlaSil
  2. indirip bakmaya çalışacağım dostum.

    YanıtlaSil
  3. lan okunmuyor yazılar, bloğun mu rengini değiştiricen yazının mı bilmiyorum.
    çabuk bir el at şu işe, gözlerim bozulacak bu yazıyı okuyum diyesiye

    YanıtlaSil
  4. mesajı atınca biraz adama benzedi blog (nasıl olduysa) neyse ben böyle idare ederim, takıl sen kafana göre

    YanıtlaSil
  5. Yazı güzel fakat yeterince incelememişsin ve yanlış bi sonuca ulaşmışsın. Üzülerek söylüyorum ki; Eminem hiçbir şeye karşı değil. Recovery albümünün ortaya atılmış bi yem olduğunu düşünüyorum. Recovery Eminemin artık bunların bi parçası olmak istemediğinin kanıtı olarak düşünülüyor ama yanlış. İnsan psikolojisi işte mutlaka kötü olaya karşı gelen iyiler olmasını ister ama Eminem o kişi değil. Tupac ya da MJ'den sonraki kişi değil, o.
    Ayrıca yazında görmediğim için çok mutlu olduğum bi konu var; kızı. Her yerde her blogda ''Eminem kızı doğunca ayrılmak istedi bidibidibidi'' geçiyor fakat Hailie 95 doğumlu, Eminem'in ilk EP'si Slim Shady EP ise 97 çıkışlı. Uzun sözün kısası bilmeyenler ya da iki blogda gördüğü yazıyı sorgulamayanlar için ekleme yapayım istedim.
    Aslında Slim Shady EP'den tutup Bad Meets Evil olarak çıkarttıkları Hell: The Sequel, hatta ve hatta internete yeni sızan şarkıları bile (ki aralarında G.O.A.T isimli bir şarkı da var) incelemek gerekiyor.
    Slim Shady Eminem'e biçilen bi karakter değil yalnızca içindeki ID, agresif, saldırgan kişilik, onun alter egosu. Tamamen kişilik bölünmesi (MK Ultra) kurbanı. Okuduğum bloglardan biri Eminem'e elektroşok uygulandığını iddia ediyor. Açık kanıtlar bulmamız şu durumda imkansız ama göz ardı da edilmemeli bence, perdenin arkasında olanları bilmiyoruz.
    The Eminem Show: http://hiphop-n-more.com/wp-content/uploads/2011/03/eminem-show.jpg
    Perdenin şekli çok açık ama tam tepesine ''I'' harfinin gelmesi tesadüf değil, ''Eye''.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece sen salakmısın? Adam açık açık masonluğa karşı olduğunu ve parçalarında bunu dinliyo? Neyin kafasındasın sen amınakoduğum salağı.

      Sil
    2. terbiyesizleşmesene.. sikkofield'dan sonra bir taklitsel küfürbaz kuşak oluştu da, iyi izlersen sikkofield insanlar fikirlerini ifade ediyor diye ana avrat saydırmıyor. şu ece denen kızla yüzyüze gelsen söver misin suratına? kendine gel ve bi daha böyle oynak sahtekar hareketler yapma.
      ben senle yüzyüze gelsem yaparım aynı uyarıyı. klavyenin ekranın arkasına saklanma. doğru ol.

      Sil
    3. Arkadaş küfürü hakediyor ama :D

      Sil
  6. Herneyse Recovery aslında Relapse 2 olacaktı sonradan değiştirildi o zaman bi Relapse'e bakalım. Seninde koyduğun şarkı; My Darling. Şeytan gayet açık ona borçlu olduğunu hatırlatıyor. O anlaşmayı imzaladıktan sonra geri dönemez. Şeytanı çağırmazsan gelemez, ama ruhunu satmak dediği şey sadece laf değil, ben gidiyom hadi diye de kurtulamaz, inanmıyorum. Kendisinin de dediği gibi bi kere yaptı ve geri dönmesi çok zor.
    3 AM de albümden ciddi korkunç bi şarkı ya da bi ben mi korktum bilmiyorum. Geçtiği yerin adı Popsomp Hills (''Pop some pills'' ile neredeyse aynı okunuyor?) merkezin kurgusal olduğunu falan okudum bi yerlerde kesin bi bilgim yok, fanlardan merkeze mail atanlar, arayanlar olmuş ama emin değilim. Sitesi de şu; http://www.popsomphills.com/Welcome.html
    We remade you diyor bi de hahah ironik.
    Uzatmamın nedeni konuyu rehab meselesine getirmek istedim rehab = reprogramming. Tekrar ayar çekiliyor yani. İsyan etme şansın yok. Zaten ünlülerin Illuminatiye üye olma gibi bi konuları yok, şu illuminatiden ayrılmış şu girmiş meselesi zaten saçma kan bağı gerekli her neyse.
    Ve her ne oluyorsa bu adam geceleri deliriyor, uyuyamıyor my darling şarkısında da dediği gibi aynaya baktığında sadece kendini görmüyor(not afraid araba camı). Onca ilaç, uyuşturucu gibi kimyasal maddeler (ya da dediğim gibi belki de elektroşok) üstüne Proof'un ölümü.
    Ünlülerin daha yüksek şöhret ve para için verdikleri kurbanlar olduğu söyleniyor (Blood Sacrifice). Kan dökmek ibadet ve belli zamanlarda insan kanı dökmek gerekiyor(Luciferianism).Proof'u Eminem'in kurban ettiği düşünülüyor ki mantıksız değil. Proofla ilgili konuştuğu videoları izlersen eğer. Belki ne yaptığının farkında değildi ama kendi suçu olduğunu biliyor gibi bi hali var. Proofdan sonra asla eski haline gelmedi. Tabii ki arkadaşının ölümü sarsıcı bi olay ama bu derecede olması düşünülmeye değer.

    YanıtlaSil
  7. Senin de yazdığın gibi Recovery albüm kapağının hayatını simgelediğini kendisi de çekimlerde söylüyor zaten ama bir de arka kapağa bakalım bence; http://3.bp.blogspot.com/_DkSA1UJC4TA/TJCWqzn1HaI/AAAAAAAAASg/LgEM2gvg2mo/s1600/Eminem+Album+Back.jpg
    Eminem'in elinin duruşu sadece bir poz değil, işaret ettiği yere bakmalısın.
    Not Afraid'de de Space Bound'da da MK Ultra sembolleri var. Kırılan camlar ve aynalar. Ayna ayrıca mirror programming. Alter ise MK ultra. Sadece ayna değil alter egolar da. Not Afraid başladığı yerde bitiyor kendisinin de söylediği gibi geri dönüyor yani. (Talkin to myself) Diğer alterse ışığın içinde ki o ışığın kimin ışığı olduğunu hepimiz biliyoruz sanırım. Yani Eminem gene olduğu yerde devam ediyor. Eminem aynanın arkasında geçtikten sonra ve öncesi bi nevi travmada gibi. ya da uyuşturucu tribi. duman ve aynalar. ve orda tekrar başladığı yere dönüyor yani belki de hala uyanmadı?
    Space bounddaysa rüya ya da hayal ama orda da gene başa dönüyor. Eminem hep başa dönüyor. ve gene kırılan aynalar mk ultra referansı. ve alter kişiliği. Eminem bi mk ultra kurbanı. Ve şu Fast lane ve space bounddaki kolyeyse alcoholics anonymous simgesi ve AA de okült kuruluşlardan.
    Bu arada: http://media.tumblr.com/tumblr_ln2jw7881S1qcgioa.jpg
    http://i51.tinypic.com/k34qyf.jpg
    Not Afraid, 25 to life, Talkin to myself, vs karşıt görünen sözler yanıtılcı olabilir, detaylara dikkat edin o sözler mutlaka kontrol ediliyor. Dr. Dre Eminem'in handlerı olarak her işinde yanında, senin de dediğin gibi onu işin içine sokan ve hala kontrolünü elinde tutan kişi hala dre. Dre'den kurtulmadan Eminemin bi şeyler başarması söz konusunu bile olamaz bence. Eminem sadece karşı tarafı oluşturan kukla hala. Onun illuminati kuklalarına diss atması, karşı çıkması ya da korkuyor olması karşı olduğunu göstermiyor çünkü zaten değil. Eminem sadece anti madde gibi bi şey Matrix'de ki Neo gibi. Birileri karşı görünmeli. O kukla da Eminem. Belki farkı Eminemin yaptığı şeyden korkması, ya da Proofdan sonra yaşadığı ve kurtulamadığı depresyon. Belki de böyle olacağını hiç düşünmedi ya da düşünemeyecek kadar kontrol altında. Bilemiyorum sadece yanlış yorumlamanızı önermek için yorum yapmak istedim ama sanırım fazla uzattım.

    YanıtlaSil
  8. aynen bu konuyu dediğin gibi düşündüm bende ama Eminem bu işten nefret ettiğini çoğu yerde söylemeye çalışıyor bence bilinçlendirmesi bile çok önemli bence emin olun kızları için endişelenmese daha rahat olabilir,NOT AFRAİD şarkısın da bence herşeyini anlatıyor,he tamamen bıraktı diyemem ama çabalıyor en azından Eminem,Proof'un ölümünde her zaman kendini sorumlu tutuyor zaten ben yine de söylediğimin arkasındayım en azından birşeyleri kanıtlamaya çalışıyor Eminem.

    O konuda haklısın hep aynı yere dönüyor Eminem ve kurtulmaya çalışıyor,Slim Shady'i artık hiç bir yerde kullanmıyor zaten.Dre konusunu ben de anlamıyorum 2PAC ve arkadaşlarını DR.Dre sattı bir nevi onlar yüzünden öldüler,Eminem niye siktiri çekemiyor bu adama anlamıyorum.Uyardıklarını yeniden gözden geçireceğim teşekkür ederim ancak şuan ki kanım en azından bir konu hakkında uyarmaya çalışması Eminem'in.2Pac gibi kimse olamaz zaten adam tek başına karşı çıktı onlara.

    YanıtlaSil
  9. Slim Shady'yi bırakmadı Nicki Minajla olan düeti dinlemelisin; Roman's Revenge
    Eminem uyarıyor belki, bi şeyleri de söylüyor ama belli bi sınırda çünkü shady meselesinde olduğu gibi sıra buna geldi. Gene aykırı adamı oynuyor. yani demek istediğim bu karakteri de slim shady gibi önceden yazılmış olmasın? burdan da bakmalısın bence.
    blood sacrifice konusunda dre'nin oğlunu kurban ettiğini okumuştum, tabii ki direk suçlamak saçmalık ama kenarda dursun. handler ve kurbanı ilişkisi güçlü olmalı eminemin bırakamama sebebi bu olabilir belki de bıraktırılmama sebebi. Brittany Murphy öldüğünde ardından kocası(Brittany'nin handlerı)da ölmüştü.


    *yorumlamamanızı yazıcaktım bu arada yanlış olmuş

    YanıtlaSil
  10. Sikkofield terk, özgün yazsan daha okunabilir olur.

    YanıtlaSil
  11. yazının içeriği fena değil, ama sikkofield terk bir uslüp takındığından dolayı verdim eksini.

    özgün ol hocu.

    YanıtlaSil
  12. üzgünüm ama sikkofield a benzeme çabaları görüyorum.dolayısıyla bu da yazını batırıyor.üslubunu benliğine göre yapman seni sen yapar ;)

    YanıtlaSil
  13. CTRL + C from http://michaelsikkofield.blogspot.com/


    CTRL + V here

    YanıtlaSil
  14. Bence de taklit yapmamalısın.. Okumaya başlamadan ön yargı oluşturuyor.. Tarzın seni sen yapar.. Biz de takip ederiz.. Başka bir üslub bulmalısın

    YanıtlaSil
  15. Öncelikle yorumlar dahil herşeyi okudum ve olaya değişik bir yoldan bakıcam madem eminem dinliyoruz Bad Meets Evil'ı duymuşunuzdur Royce Da'yı da biliyonuz yani kendisi müslümandır bu arada ve illuminati ile Royce Da uyuşmamakta Eminem kendisini kurtarmak için eski dostu Royce Da ya geri döndü Lighters'ı dinlerseniz bir çıkış yolu aradığını görceksiniz ve Lady Gaga'nın vermek istediği mesaj İlluminati simgelerinde Red in Women yani Kırmızı giyen kadın diye çevirelim gitsin bu da şeytanın insanları cezbetmesi için kullandıklarından biri Lady Gaga Emineme göz dağı veriyor ödül töreninde daha önce bu işin içinde olan Eminem'de bu mesajı alıyor ayrıca Eminem'in ölüm tehditleri aldığı da gündemde anti tezleriniz varsa okurum...

    YanıtlaSil
  16. Dostum yorum için teşekkür ederim öncelikle,dediklerine harfiyen katılıyorum ki zaten Bad Meets Evil albümündeki Above the Law şarkısında Royce Da ''sığırlığı bırak ve Allah-u Akbar'' diyerek dua et diyor.Lady Gaga iyice aştı zaten kendini klipler tam ayin havasında.

    YanıtlaSil
  17. bu illimunatiden hersey beklenir belki bunların hepsi düzzmece eminem belkide hala üye hiç birsey bilmiyorsunuz ki

    YanıtlaSil
  18. eminem show kapaginda perdenin ortasinda I harfi gelmemedi tesadüf degğl derken ne demek istediniz ' l' ne demek ki ?

    YanıtlaSil
  19. Arkadaşlar hala anlamıyor musunz ya? Eminem İllüminatiyi bıraktı şarkılarındada bunu belirtiyor ve bu illetten kurtulmayı istiyor. Her insan gibi onunda kusurları olabilir o bir yanlış yaptı bunu düzeltmeye çalışıyor.Konunun dışına çıkanlar var burada . Ulan adam tek başına savaşıyo koca örgütle , çelikyelek takarak uyuyodur herhalde artık, siz neler düşünüyosunuz ? Empati kurun biraz siz olsaydınız justin bieber gibi yapardınız değil mi? Bu arada bilmeyenler için söyleyeyim justin de üyeydi çıkmak istedi, izin vermediler ,o dahiçbir bilgiyi ve onlar hakkında hiç bir gizli şeyi söylemeyeceğine dair söz verdi onlara ondarda serbest bıraktılar ama Eminem savaşmayı tercih etti adama iftira atacağınıza saygı duyun koyun can derdinde,kasap et derdinde teallamm..

    YanıtlaSil
  20. http://vimeo.com/27132400 adam burda herşeyi anlatmış neyin kafasındasınız siz daha?

    YanıtlaSil
  21. peki eminem illuminatiye karşı çıktığı halde nasıl hayatta kalabildi ?

    YanıtlaSil
  22. Eminem'in facebook sayfası resmine bakarsanız Eminem fanlığından kurtulabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  23. nolmuş ki daha öncede görmüştüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adam bağırıyor ben Illuminati'deyim diye, zaten yeni şarkısında da "Slim Shady" tarzına geri dönmüş. Demekki Illuminati karşıtı falan değilmiş (veya vazgeçmiş).

      Sil
  24. tüm yorumları okudum mantıklı geldi ya gerçekten karşıymış gibi gözüküyodu çünkü karşı olan kimseyi yaşatmadılar yada kurtulmak istiyodu tehdit edildikten sonra geriye döndü cünkü yeni albüm öncesi tarzı ve resimleri slim shady olduğunu gösteriyor

    YanıtlaSil
  25. dönemine göre iyi yazılmış bir yazı olmakla birlikte güncellenmesi gerektiği düşüncesindeyim. bkz: Shady is back

    YanıtlaSil
  26. benim anlamadığım eminemin niye rihannayla düet yaptığı tamam rihannanın hayranlarını kendi tarafına çekmek istedi anlıyorum ama buna ilimunati nasıl izin verdi ilimünatiden habersiz böyle bir şey yapması imkansız ilimunati böyle birşeye nasıl izin versin kendi düşmanıyla düet yaptırmak bunu bana açıklar mısın?

    birde söylemek istediğim eminem artık illimunati den çıkmak istiyor pişman oldu anlıyorum ama onaylı twıtter adresinde profil fotosunda niye öyle bu işaret ilimunatiyi temsil ediyo anlamına gelmiyor mu https://twitter.com/Eminem

    cevaplarsan çok sevinirim şiimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. profil resminde tek göz ve devil horn yapmış... bu geri döndüğünü açıklamıyor mu? ayrıca my darling şarkısı da incelenmeli...

      Sil
  27. eyvallah eline sağlık bende bu konularda biraz araştırmalar yapmıştım şu var ki şarkı isimleri yanlış hepsi demiyorum ama çoğu

    YanıtlaSil
  28. Hocam bu adam sasha greyle neden klip çekti?

    YanıtlaSil