İlluminati'den son yazı: Eminem vs İlluminati Yeni yazı alert: Genom projesi..

27 Temmuz 2011 Çarşamba

Abraham Lincoln vs John F. Kennedy


Evet gençler uzun zamandır yazamıyordum,bireysel işlerimden dolayı ama dolu dolu bir Eminem yazısı gelecek ilham aldığımız Sikko reise de selamlar.Bu yazıyı bir yerden gördüm ve rütuş getirerek yazdım,bunu söyleyeyim ama yememişler içmemişler adamlar tesadüfleri inci gibi dizmişler.

Abraham Lincoln ve John F. Kennedy arasındaki müthiş benzerlikler;

-Abraham Lincoln kongreye 1847’de seçildi. John F. Kennedy ise 1946

- Lincoln’un ABD başkanı olduğu yıl 1860. Kennedy ise 1960

- Her ikisinin de endişe duyduğu şeyler toplum haklarıydı, her ikisinin de karısınin çoçukları Beyaz Saray'da otururken vefat etti.

- Her ikisi de cuma günü öldürüldü, ve ikisi de başından vuruldu.

- Lincoln'un sekreterinin ismi Kennedy idi, Kennedy'nin sekreterinin ismi Lincoln.

- İkisi de güneyden gelen kişiler tarafindan öldürüldü, her iki başkanın da boşalttığı koltuğa güneyli oturdu, her ikisinin de soyadı Johnson'du.

- Andrew Johnson, Lincoln'den koltuğu devralan kişi 1808'de doğdu.

- Lyndon Johnson, Keneddy'nin boşalan koltuğunu devralan kişi 1908'de doğdu.

-Johnson'ların ikisi de başkan yardımcısıydı.

- John Wilkes Booth, Lincoln'un katili 1838'de doğdu.

- Lee Harvey Oswald, Kennedy'nin katili 1939'da doğdu.


- Her iki katilin de 3 ismi vardi, her ikisinin de ismi 15 harften oluşuyordu.

- Şimdi dikkatinizi istiyorum, Lincoln FORD adlı bir tiyatroda vuruldu, Kennedy'nin ise vurulduğu arabanın markası LINCOLN, FORD YAPIMI..


- Lincoln tiyatroda öldürüldü ve katili bir markete kaçtı ve saklandı.  

-- Kennedy'nin katili ise onu bir marketten vurdu ve tiyatroya kaçtı saklandı. 

 - Her iki katil de mahkemeleri bitmeden öldürüldü.(susturuldu)

-Ayrıca her iki katilin de gerçek şüpheliler olduğu sanılmıyor ki Kennedy suikastini kesinlikle CIA yapmıştır,Kennedy'i öldüren Lee Harvey Oswald'ın öldükten sonra davasına bakan iki adama bakalım;

1975 yılında bakılan davaya NELSON ROCKEFELLER ve Yahudi asıllı bir senatördür.Bu adamlar suikasti Oswald'ın yaptığı sonucuna varmışlardır.Rockefeller soyadını duyunca zaten insanın içine ürperti geliyor.Bir de bu adamların verdiği sonuca inanacağız işe bak işe..

-Marilyn Monroe ile yakınlığı bilinirdi,Kennedy'nin ölümünden 1 yıl önce de Monroe ''overdose''dan yani şu an bir çok sanatçının başına gelen nedenden vefat etti.En son örnek;Amy Winehouse..

-Tabi ki şüpheli ölen biri de John F.Kennedy'nin kardeşi Robert Kennedy bu adam da bir otelin lobisin de öldürüldü.

Monroe'nun ailesi Kennedy'nin öldürdüğünü düşünüyorlar ama bence onlar değildi.Konuşmasını istemeyen güçlerdi,aynı Kennedy ve kardeşi gibi.Saklanan belgelere kimse ulaşamıyor bir yerde okuduğuma göre 2029 yılına kadar kimse dokunamıyor gerçi 2029'da dokunsan ne boka yarar anlamam ya.Johnson adlı şahıs Kennedy'nin öldürüleceğini metresine söylüyor ve metresi Beyaz Saray'a haber vermek isterken bir otel odasında ölü bulunuyor.Kennedy'nin kardeşi de öleceğini biliyordu bence ki o arada zenci hakları ya da Vietnam olayları ile ilgili çok önemli somut adımlar attı.Bir de bazı kişiler Fidel Castro'nun öldürttüğünü düşünüyorlar John F.Kennedy'i bence çok basit bir düşünce olur bu.


Bu kadar tesadüf bir arada ve birşeylerden kıllanmazsanız Selinsu ve Berkecanlardan farkınız kalmaz gençler.


2 yorum:

  1. merhaba ben berkcan ve çok kıllandım.

    harbi dikkate alınması şeyler bu arada.

    YanıtlaSil
  2. waksi-simarik3 Ekim 2012 03:54

    raslanti deil orasi kesinde yahu boswerin berkolari seloslarida bizim bu gidis iyi deilya gelecek resmen illuminatin elinde ilerlio bunlarda kesin onlarin isi baska ne olcak her pokun altinda onlar var kesin resmen bu gece illoslarla kafayi yedim gercei arada sporda yapdim ben en iyisi yene yemek yemeden cikayim ardik su son fotolarida bakip devam edin beyler bayanlar ayaklanma zamani harp ilan edmeliyiz haha kendimle dalga geciom resmen

    YanıtlaSil