İlluminati'den son yazı: Eminem vs İlluminati Yeni yazı alert: Genom projesi..

29 Mayıs 2011 Pazar

Hedef 2023 ???

Şu an başımızda ki başbakanın meşhur lafı bilirsiniz bunu.Bilmeyenin de amına koyayım yani.Her neyse bu yazı biraz Devlet Bahçeli yazısı gibi olacak ama idare edin amk.

Bilirsiniz George Bush ilk defa 11 Eylül 1990 yılında New World Order'dan bahsetmişti.İşte artık düzen yeni dünya düzeni gibi laflar falan inanmayanlar için altta video var.



Ardından 11 Eylül 2001 tarihinde ki ikiz kulelerin yıkımı ne tesadüf aynı tarihe denk geliyor bir de Allah'ın işine bak 11 sene sonra oluyor olay.İşin ilginci alttaki video 2007'de konmuş ve böyle bir videoyu 10 000 kişi izliyor.Altta paylaştığım video yu mutlaka izleyin 2012 yılına ait beynimizi nasıl doldurduklarını göreceksiniz.


Ve 2001 yılından 11 yıl sonra 2012 şu anda insanların bilinç altını öyle doldurdular ki yok Maya takvimiymiş yok kıyametmiş diye çok büyük bir saldırı yaparlarsa sakın şaşırmayın.Zaten gözleri kapalı bu konulara saçma diyen bir çok sığır var böyle birşey olduğunda ''ayy amerika yardım eder bizeeee'' derler hemen.

Herneyse gelelim bundan bir 11 yıl sonrasına bu arada ''11'' falan diyoruz da bilmeyenler için anlatalım.Bu ''11'' sayısı bu örgüt için çok önemli bir sayı.Kabala diye bir kitap vardı işte bunlar bu kitaba göre 10.yerdeki Allah'ı saymadan direk 11'e geçiyorlar ve bir nevi şeytanın istediğini yapıyorlar.Bu konu hakkında http://michaelsikkofield.blogspot.com/ sayfasın da daha fazla bilgi var hatta tüm yazıları okuyun amk üşenmeyin.

2012'den sonra 11 yıl sonraya gelmiştik,2023 yılı yani TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin 100.yıl dönümü.O Amerika'nın İsrail'in İngiltere'nin yıllarca istediği Türkiye'nin 100.yılı ve 11 yıl sonra olması da yine çok büyük bir tesadüf.Eğer bu adamların 2023'e dair bir planları yoksa bende birşey bilmiyorum.Bizim başbakanın bunların adamı olduğunu çok çok iyi biliyoruz zaten.Gerçi şuan da Türkiye'de güvenilecek bir tane siyasetçi yok ki hepsi aynı bok.

Şimdi bazı sığır türleri gelir ''komplo teorisine bak ehehehe buna mı inanacağız ya'' der.Dediğim gibi seneye büyük bir olay olacağını düşünüyorum yeniden ama esas hedeflerinin 2023 olduğundan adım gibi eminim.George Bush'un New York'a saldırı olurken nerede olduğunu ve ne kitabı okuduğunu ve nasıl tuttuğuna dikkatlice bakın.Ayrıca o gün saldırı olan binaya tüm Yahudilerin gelmediğini de unutmayınız..

İlk yazımdı,hatalıysam e-mail adresime bildirin.

13 yorum:

  1. illa ki vardır ama bunu neden 11 sene aralıklar ile yapıyorlar anlamadım. 2023 illa bişeyler olacak orayı biz bilemeyiz.

    YanıtlaSil
  2. lan amk bende 11 eylül doğumluyum, bana bi sikim olduğu yok. ama önlem alınası..

    YanıtlaSil
  3. evet beyler adam haklı ayrıca senelerin son iki rakamına baktığımız zaman arada ki farkın hep bir olduğunu görüyoruz ki bu da Allah ı inkar edenelere tokat gibi bir cevap olmaktadır.

    YanıtlaSil
  4. adam haklı olabilir beyler

    YanıtlaSil
  5. ay böyle dünyayı

    YanıtlaSil
  6. sonuna kadar okudum nedense. kurduğun bağlantılar yaptığın hesaplar videolar bişeyi ifade etmiyor. bende bişey diyeceksin sandım. yazını da ''vallaha 2023 te kesin bişey yapacak bunlar'' diyerek bitiriyosun :) saçmalamışsın. neymiş 2023?? .. cevap yok. --bişey olacak ama bende bilmiyorum!! --hissediyorummmm..--topladım çıkardım bu çıktı işte!! şunu da söylemeden geçemem. mal olduğunun farkında değilsin !

    YanıtlaSil
  7. 11 sayısını şöyle açıklayalım, yahudiliğin bi mezhebi gibi bir öğreti var adı kabala öğretisi. bu öğretinin en ünlü savunucuları da madonna ve mel gibson. kabalada hayat ağacı [http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/95/Tree_of_life_bahir_hebrew.png/220px-Tree_of_life_bahir_hebrew.png] denen bi şekil var, burdaki on yuvarlaktan dokuzu melekleri onuncusu tanrıyı temsil ediyor. yani tanrının numarası on (lincooln, lincooln...) iblisi de tanrıdan büyük gördükleri için iblise verdikleri numara 11. bu yüzden NWO'ya giden yolda birçok şeyi 11 ile ilişkili yapıyorlar. yani "bu yaptıklarımız senin için iblis" demek için.

    YanıtlaSil
  8. 2023 te turkiye 10 zengin ulkeden birisi olacak..ama emin olun ATATURK hayatta olsaydi.anasini sikerdi ortaligin...kurttur amerikadir yok israil gucludur flan.anasni sikerdi.qsil jet ucagini rusya dusurmus suriye uide yem olarak gosterms bizden gucsuz diye.O yasiyor olsaydii..yakin rusyayi derdi. en fazla 2 yilda rusya federasyonu yok oLurdu.israil zaten bu durumdan korkardi.ve amerikaya siginrdi.ama biz once israili snrada amerikayi yok ederdik...amk neden onlar yeni dunya duzeni kuruyorda biz kurmmuyoruz.amk turkiye cok guclu istesek biz kurariz.anasni sikerz ulkenin rusyanin yani..snra yeni dunya duzeni kurariz.ama ilah i adalet war turkiyeyi yok etmeye calisanlar ocsiniz hepiniz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şuan ki masonlar Atatürk ü dünyaya gey olarak tanıtıyorlar eşcinsel olarak tanıtıyorlar okuduğumda tüylerim diken diken oldu ama yapacak bişey yok sağlam bir hacker bilsem sitesini çökertmek lazım orosbu çocukları

      Sil
  9. bence de bu rakamlar tesaduf olamaz. kesin var bisey.

    YanıtlaSil
  10. Sığır gibi milletiz yok 2023 yok şu yok bu güçlü bir ülke olsaydık sözümüz geçerdi , komşumuza emperyal güçlerin izni olmadan müdahale bile edemiyoruz , gelmiş bazı lavuklar burada ders veriyor . Ancak boş boş yazın amk .

    YanıtlaSil
  11. Sığır gibi milletiz yok 2023 yok şu yok bu güçlü bir ülke olsaydık sözümüz geçerdi , komşumuza emperyal güçlerin izni olmadan müdahale bile edemiyoruz , gelmiş bazı lavuklar burada ders veriyor . Ancak boş boş yazın amk .

    YanıtlaSil
  12. 11 in diger anlami gunesin her 11 yilda bir donusunu tamamlamasi ayni zamanda arkadasimin tezlerinin hepsi dogru bununla beraber amerikada acil yardim numarasi 911 birde saldirilardaki tarihleri inceleyin

    YanıtlaSil