İlluminati'den son yazı: Eminem vs İlluminati Yeni yazı alert: Genom projesi..

29 Mayıs 2011 Pazar

Hedef 2023 ???

Şu an başımızda ki başbakanın meşhur lafı bilirsiniz bunu.Bilmeyenin de amına koyayım yani.Her neyse bu yazı biraz Devlet Bahçeli yazısı gibi olacak ama idare edin amk.

Bilirsiniz George Bush ilk defa 11 Eylül 1990 yılında New World Order'dan bahsetmişti.İşte artık düzen yeni dünya düzeni gibi laflar falan inanmayanlar için altta video var.



Ardından 11 Eylül 2001 tarihinde ki ikiz kulelerin yıkımı ne tesadüf aynı tarihe denk geliyor bir de Allah'ın işine bak 11 sene sonra oluyor olay.İşin ilginci alttaki video 2007'de konmuş ve böyle bir videoyu 10 000 kişi izliyor.Altta paylaştığım video yu mutlaka izleyin 2012 yılına ait beynimizi nasıl doldurduklarını göreceksiniz.


Ve 2001 yılından 11 yıl sonra 2012 şu anda insanların bilinç altını öyle doldurdular ki yok Maya takvimiymiş yok kıyametmiş diye çok büyük bir saldırı yaparlarsa sakın şaşırmayın.Zaten gözleri kapalı bu konulara saçma diyen bir çok sığır var böyle birşey olduğunda ''ayy amerika yardım eder bizeeee'' derler hemen.

Herneyse gelelim bundan bir 11 yıl sonrasına bu arada ''11'' falan diyoruz da bilmeyenler için anlatalım.Bu ''11'' sayısı bu örgüt için çok önemli bir sayı.Kabala diye bir kitap vardı işte bunlar bu kitaba göre 10.yerdeki Allah'ı saymadan direk 11'e geçiyorlar ve bir nevi şeytanın istediğini yapıyorlar.Bu konu hakkında http://michaelsikkofield.blogspot.com/ sayfasın da daha fazla bilgi var hatta tüm yazıları okuyun amk üşenmeyin.

2012'den sonra 11 yıl sonraya gelmiştik,2023 yılı yani TÜRKİYE CUMHURİYETİ'nin 100.yıl dönümü.O Amerika'nın İsrail'in İngiltere'nin yıllarca istediği Türkiye'nin 100.yılı ve 11 yıl sonra olması da yine çok büyük bir tesadüf.Eğer bu adamların 2023'e dair bir planları yoksa bende birşey bilmiyorum.Bizim başbakanın bunların adamı olduğunu çok çok iyi biliyoruz zaten.Gerçi şuan da Türkiye'de güvenilecek bir tane siyasetçi yok ki hepsi aynı bok.

Şimdi bazı sığır türleri gelir ''komplo teorisine bak ehehehe buna mı inanacağız ya'' der.Dediğim gibi seneye büyük bir olay olacağını düşünüyorum yeniden ama esas hedeflerinin 2023 olduğundan adım gibi eminim.George Bush'un New York'a saldırı olurken nerede olduğunu ve ne kitabı okuduğunu ve nasıl tuttuğuna dikkatlice bakın.Ayrıca o gün saldırı olan binaya tüm Yahudilerin gelmediğini de unutmayınız..

İlk yazımdı,hatalıysam e-mail adresime bildirin.